søndag 20. oktober 2019

Perlearbeid

Perleledd kan varieres i det uendelige, med ulike kombinasjoner av farger, størrelser og materialer. Slik kan en veldig lett teknikk og enkle perlerader likevel gi ganske forskjellig resultat. Her er noen av de nyeste.


Jeg liker godt kombinasjonen av myk turkis og ulike beige- og bruntoner. Det gir meg assosiasjoner til sommer, strand og sjø. Her er røykkvarts, amazonitt, keramikkperler og Swarovski krystall med mer.


 I dette halskjedet finner man igjen de samme perlene av røykkvarts og krystall som over, men kombinert med hvite store ferskvannsperler og nuggets av citrin blir det mer kaffe-med-krem type nyanser. Pris for kjedene vist ca 400,-


Til kjedet over finnes også ørepynt. En stor røykkvarts i marquise slip med masse små perler ovenfor. Disse ser egentlig mye bedre ut når de henger, da faller de små perlene pent rundt toppen av steinen.
Pris ca 240,-


Nok et kjede med røykkvarts, men her i følge av grå labradoritt og burgunder nyanser i form av granat, ferskvannsperler og krystall.


Armbånd som passer til. Her gjør en lenke av sølv som slynger seg mellom leddene det hele litt mer spennende. Pris ca 300,-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar